DENGAN V3CUBE, ANDA AKAN BERJAYA!

Usahawan yang dihormati, aplikasi kami Direka, Dikodkan dan Diuji dengan teliti selama bertahun-tahun hanya untuk ANDA!

Kami telah bekerja dengan ramai Usahawan Malaysia pada masa lalu dan dengan itu, kami tahu apa yang anda mahukan!

Kami mengambil maklum balas daripada Pelanggan kami yang memiliki Perniagaan Teksi di Malaysia dan Pemandu Teksi Syarikat mereka untuk memahami Khalayak Sasaran. Dan kemudian, kami Mempertingkatkan Apl dengan menyepadukan semua Ciri yang mereka inginkan! Ingin tahu apa yang berlaku seterusnya? Nah, ramai Usahawan Berjaya yang melancarkan Aplikasi kami di Malaysia telah menjemput kami ke Negara ini untuk membincangkan Rancangan Masa Depan mereka untuk membawa Perniagaan mereka ke Tahap Seterusnya!

V3Cube tahu bahawa di bandar-bandar utama seperti Kuala Lumpur, Pulau Pinang, Johor, Ipoh, Kuching, dsb., orang ramai menjalani gaya hidup yang sibuk dan ingin menggunakan Aplikasi Tempahan Teksi yang memudahkan perjalanan harian mereka!

Kami juga tahu SMS dan Gerbang Pembayaran yang anda percayai. Oleh itu, apabila anda memilih untuk Membeli Aplikasi seperti Uber berlabel Putih daripada kami, kami akan menyepadukan Bahasa Malaysia dan Ringgit Malaysia ke dalam Aplikasi anda!

South Africa startup solution

INTEGRASI GATEWAY PEMBAYARAN MALAYSIA YANG ANDA PILIH

Kami akan menyepadukan Gerbang Pembayaran Malaysia tempatan yang anda Percayai kerana kami ingin memastikan setiap Transaksi yang berlaku melalui aplikasi ini adalah 100% Selamat. Dengan Apl kami, pelanggan dan pemandu teksi anda boleh Berurusniaga Dalam Talian dengan Satu Ketik, tanpa perlu risau tentang kecurian data!

 • payeez payment gateway
 • payu payment gateway
 • stripe payment gateway
Don’t see your Payment Gateway? Contact us!

PELANGGAN BAHAGIA KAMI DARI MALAYSIA

Kami telah bekerjasama dengan ramai Usahawan Malaysia dan telah beberapa kali melawat Negara Menara Berkembar Petronas yang terkenal dan landskap pantai yang menakjubkan! Luangkan sedikit masa untuk melihat beberapa Momen Terbaik yang V3Cube kongsi dengan pelanggannya di Malaysia.

View more Client

APA KATA PELANGGAN MALAYSIA TENTANG KAMI?

Lihat pelanggan kami berkata dengan lantang bahawa "V3Cube adalah yang terbaik!"

Tonton video testimoni Pelanggan Kami dari Malaysia. Ketahui sebab mereka paling mempercayai Kami dan mahu bekerjasama dengan kami untuk semua Rancangan Perniagaan Masa Depan mereka!

app ownership

PEMILIKAN LENGKAP APL UBER CLONE ANDA

Kami menawarkan Kod Sumber Berlesen untuk Satu Domain pilihan anda!

Dengan Pertumbuhan Perniagaan, anda perlu Mengubah Suai Apl dan kami tidak mahu anda bergantung kepada kami untuk itu! Oleh itu, dengan Kod Sumber di tangan anda, anda akan dapat membuat Pengubahsuaian pada Apl mengikut keperluan anda!

Bahagian yang baik? Kami akan mengezip dan menghantar Kod Sumber Berlesen untuk Satu Domain ini kepada anda setelah Projek Selesai dan Dihantar ke Kedai & Pelayan anda.

white labeled app

APP TEKSI BERLABEL PUTIH UNTUK ANDA

Pasukan Pakar kami akan melabel Putih Apl Klon Uber untuk anda dalam masa 1 Minggu sahaja!

Pada masa ini, Pakar akan menjenamakan semula Apl dengan Nama & Logo Syarikat anda. Ia juga akan memadankan Tema Warna Apl dengan Logo anda dan menyepadukan bahasa Melayu dan bahasa Malaysia utama yang lain termasuk bahasa Inggeris, Mandarin dan Tamil yang anda inginkan ke dalam Apl!

Pasukan ini juga akan menyepadukan Mata Wang seperti Ringgit Malaysia dan Dolar bersama-sama dengan segelintir mata wang lain yang anda suka!

ALIRAN APLIKASI Klon UBER YANG BERKUASA

Aplicativo do usuário
Aplicativo de motorista
 • user app
 • user profile setting
 • service category
 • edit cart and checkout
 • delivery driver app
 • select your vehicle
 • delivery driver profile
 • manage vehicles
Visualizar fluxo gráfico passo a passo   Beli sekarang
 • contact us now
 • Contact Us Now

Gojek Clone Enquire now
user
call
email
call
message