gojek clone malay

Apl Perkhidmatan Atas Permintaan Teratas Tiba di Malaysia!

Untuk terus bertahan di pasaran hari ini, kita perlu terus berinovasi. Mempunyai aplikasi biasa tidak akan memotongnya lagi. Inilah sebabnya; kami menyampaikan kepada anda aplikasi perkhidmatan On-Demand yang terbesar: Aplikasi Gojek Clone. Dimuat dengan ciri-ciri teratas yang khusus memenuhi Pasar Malaysia, aplikasi ini dapat menjadi tangga kejayaan anda! Dengan aplikasi ini, anda boleh menjanjikan pelanggan anda kemudahan muat turun dan log masuk tunggal untuk mengakses lebih daripada 101 perkhidmatan berbeza.

Menjana wang dari aplikasi tidak pernah semudah ini! Pasukan pakar pemaju aplikasi mudah alih kami yang dikumpulkan telah mengumpulkan penyelidikan pasaran dari Malaysia dan menambahkan ciri tren teratas pada aplikasi untuk mempromosikan dan menyokong model perniagaan tanpa permintaan yang sesuai untuk anda!

Terdapat keseluruhan ciri-ciri canggih, demo, dan video maklumat yang menanti anda meneroka. Teruskan dan periksa semua yang anda dapat dengan aplikasi Gojek Clone untuk Malaysia!

App Malaysia Anda Sangat Sendiri Untuk Rakyat Malaysia!

Lagipun, aplikasi ini adalah untuk orang-orang anda di Malaysia! Mengapa ia tidak mempunyai bahasa setempat anda dan mata wang tempatan anda? Permohonan klon Gojek kami menawarkan Ringgit Malaysia sebagai mata wang untuk kemudahan anda. Kami juga akan menggabungkan pintu masuk Braintree dan Adyen hanya untuk anda!

 • 2c2p payment gateway
 • 2checkout payment gateway
 • Alepay payment gateway

Dengar Apa Kata Pelanggan Malaysia Kami yang Hebat!

Syarikat kami menjadikan Kepuasan Pelanggan sebagai matlamat utama. Kami bersemangat untuk memenuhi dan melepasi jangkaan Pelanggan Malaysia kami membina Aplikasi Klon Gojek. Kami benar-benar bertuah kerana telah membina hubungan yang kukuh dengan Pelanggan Malaysia kami, membina persahabatan yang tulen dengan mereka di samping hubungan kerja kami. Berikut adalah komen mereka dalam bentuk Video Testimoni tentang pengalaman mereka Membangunkan Aplikasi GoJek Like bersama kami.

app launch in Malaysia

Kejayaan Pelanggan: Ulangi Perniagaan di Malaysia

Menyediakan apl super pelanggan anda, seperti Gojek, di negara seperti Malaysia adalah satu perkara, tetapi, ia adalah satu perkara yang lain, untuk memastikan perkara yang anda hantar dan cara anda menyampaikannya, adalah betul-betul bagaimana pelanggan anda bertanya. Berdasarkan sebahagian daripada maklum balas yang kami peroleh daripada pelanggan Malaysia, kami dapat mencapainya. Dan tidak dapat dikatakan bahawa kami sangat gembira kerana sebahagian besar daripadanya sangat menguntungkan. Pelanggan Malaysia kami telah berkongsi beberapa Testimoni Video yang menakjubkan, menyatakan pendapat mereka secara terbuka.
Kami ingin berkongsi sebahagian daripada mereka dengan anda!!!

Lihatlah tangkapan skrin

Permohonan Pengguna

 • Taxi Booking, Store Based Delivery, Send Anything
 • By & Sell Real Estate, Cars and General Items
 • Real Estate Listing Screen
 • Search for Car Pool
 • Nearby Business like Cafe, Salon etc...

Permohonan Pembekal

 • Service Provider Introduc tion screen
 • Offer Service Bid
 • Service Provider location track function screen
 • Service Provider main screen
 • Service Provider request screen
View Apps Screens & Flow Buy Now
Gojek Clone Enquire now
user
call
email
call
message